The Trueman Show
The Trueman Show #57 Def P

The Trueman Show #57 Def P

January 13, 2022

The Trueman Show #57 Def P

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

 

Voor deze 57ste aflevering zijn we naar Amsterdam afgereisd voor een podcast met rasechte Amsterdammer Pascal Griffioen aka Def P.

 

In de heerlijke studio van de rapper en kunstenaar streken wij neer tussen zijn de geniale kunst om eens lekker de tijd te nemen om te praten over het leven. Pascal maakt al jarenlang muziek met gedurfde teksten. Zo schreef hij 20 jaar geleden al een album over de Annunaki en heeft hij recent nog een album uitgebracht onder de naam Verkeerd Verboden waarin hij met zijn collega’s ingaat op de plannen die uitgerold worden vandaag de dag. Een van de weinige kunstenaars die echt alles wat zegt hij denkt en dus echt compleet zijn waarheid spreekt. Iets waar ik veel respect voor heb en waarvan ik hoop dat het velen zal inspireren.

 

Ook in dit gesprek nam hij zich geen blad voor de mond. Verschillende “complottheorieën” zijn de revue gepasseerd. Zo spraken we over of de maandlanding nou wel echt heeft plaatsgevonden. De oorsprong van de mens en de rol van de Annunaki. De moord op Kennedy. Wat de maan nou eigenlijk echt is en nog veel meer. Maar ook spraken we over de bijzondere spirituele ervaringen die Pascal in zijn leven heeft meegemaakt.

 

Ik vond het echt een heerlijk gesprek waar ongefilterd gewoon gezegd werd wat men dacht. Iets waar ik echt voor sta en hopelijk steeds meer mensen zullen gaan doen.

The Trueman Show #56 Arjen Lievers

The Trueman Show #56 Arjen Lievers

January 6, 2022

The Trueman Show #56 Arjen Lievers

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

 

Nieuw jaar, nieuw seizoen. Aflevering 56. Voor deze aflevering zijn we naar de achterhoek gereden voor een gesprek met Arjen Lievers. Hij is auteur van het boek “Wessel” en expert in de German New Medicine, ofwel de Germaanse Geneeskunde.

 

Link: https://www.germaansegeneeskunde.nl/home/

 

Zijn boek is te verkrijgen via: https://www.arjenlievers.nl

 

 

Dit thema is al eens kort aangestipt in een eerder gesprek met Brecht Arnaert en nu werd het tijd voor wat verdieping in het onderwerp. Brecht heeft veel van zijn kennis van Arjen dus het was niet meer dan logisch dat dit gesprek nu met hem zou plaatsvinden.

 

We spraken met Arjen over hoe hij tot de ontdekking van de GNM gekomen is. Het is een heel persoonlijk verhaal over het verlies van zijn broer en hoe hij erachter kwam hoe het voorkomen had kunnen worden. Verder legt hij de basisprincipes uit van de GNM. Bijvoorbeeld de 5 biologische wetten en dat eigenlijk alle ziekte voorkomt uit een shock of trauma. Een compleet andere manier om naar ziekte te bekijken. Ook bespraken we onder andere het niet bestaan van virussen. Een thema waar ik nog een keer een losse podcast aan wil wijden.

 

Voor mij voelt het al heel lang dat wij heel onnatuurlijk naar ziekte kijken en dat eigenlijk alles terug te herleiden valt naar het mentale. Wat mij betreft een onwijs belangrijke verandering om te maken in ons denken.

The Trueman Show #55 Jorn Luka

The Trueman Show #55 Jorn Luka

December 30, 2021

The Trueman Show #55 Jorn Luka

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Zo. Aflevering nummer 55. De afsluiter van dit jaar. En een die jullie waarschijnlijk niet verwachten. Na het opnemen van de podcast met David Icke drie weken geleden zat ik me steeds meer af te vragen wat mijn vervolg zou zijn op dat gesprek. Een verhaal wat zo compleet en alomvattend is, verteld door iemand van zijn formaat… wat komt daarna?  

 

In dezelfde periode belde David (Stevens) me op met een idee. Hij stelde voor een kerst/eindejaarspodcast op te nemen. Een speciale aflevering, terugblikkend op het afgelopen jaar. Het eerste jaar van The Trueman Show. Een bewogen jaar op zijn zachtst gezegd. En wie kon dat gesprek nou beter leiden dan Isa, die The Trueman Show van heel dichtbij heeft meegemaakt. Sidenote: Dit was Isa haar eerste keer als podcast host. Wilde ze graag erbij vermeld hebben. En ik ben super trots op hoe ze het gedaan heeft. Jullie ook? 

 

Ik heb dit spannend gevonden. Ik ben toch elke week al te zien in mijn podcast. Zouden mensen dat wel interessant vinden? En wat heb ik nou toe te voegen aan het verhaal van al mijn gasten die al jaren en jaren onderzoek doen naar de thema’s waar zij zoveel vanaf weten? 

 

Uiteindelijk zijn we het gewoon gaan doen. Eigenlijk even onvoorbereid als altijd. Het is een 3 uur lang durend onwijs persoonlijk gesprek geworden. Veel langer en diepgaander dan ik van tevoren had verwacht. De podcastserie is in feite een indirecte weergave van mijn proces, maar op een bepaalde manier heb ik me kunnen verschuilen achter mijn gast. In dit gesprek kom ik achter de pilaar vandaan en wordt mijn visie en proces simpelweg concreet gemaakt. Isa heeft me daarbij geholpen. Ze wist precies welke vragen ze moest stellen om me steeds een laagje dieper te laten gaan en ook zo nu en dan naar mezelf te laten kijken. 

 

Nog steeds voel ik tijdens het uploaden en het schrijven van deze tekst spanning. Het is mijn persoonlijke verhaal en dat voelt even anders dan andere mensen hun verhaal te laten doen. Ik hoop daarom ook uit van mijn hart dat het mensen mag raken en inspireren om zo een stapje dichterbij hun ware potentie te komen.  

 

Ik wil jullie enorm bedanken. Bedanken voor alle steun het afgelopen jaar. Alle lieve mailtjes en berichtjes (ik probeer ze allemaal te lezen, antwoorden doe ik helaas veel te weinig). Al jullie input. Ik ben nog lang niet klaar en ga volle moed en energie door. 

 

The Trueman Show #54 David Icke

The Trueman Show #54 David Icke

December 16, 2021

The Trueman Show #54 David Icke

 

DISCLAIMER: ALL PODCASTS WILL BE SUBTITELD REALLY SOON. SOME LOVELY PEOPLE ARE WORKING ON THAT. ALSO, MY WEBSITE WILL BE TRANSLATED TOO, SO THE NON DUTCHIES CAN FIND THEIR WAY ON MY WEBSITE TOO. ON THIS WEBSITE YOU CAN FIND ALL MY PODCASTS, INCLUDING THE ONES DELETED BY YOUTUBE (OR SOME OTHER PLATFORM). IF (OR WHEN) THIS PODCAST WILL BE DELETED, YOU CAN FIND IT ON WWW.JORNLUKA.COM. TRANSLATING EVERYTHING IS A VERY TIME-CONSUMING PROCESS BUT WE ARE WORKING REALLY HARD ON THIS. PLEASE BEAR WITH US.

 

FOR ENGLISH BELOW

 

Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

 

Voor deze 54ste aflevering zijn we weer op een internationale trip geweest. We zijn namelijk op bezoek geweest bij niemand minder dan the man, the myth, the legend David Icke op The Isle of Wight en alleen over de trip daarnaartoe zouden we al een podcast mee kunnen vullen. Iets wat ik toch wel graag met jullie wil delen. Zo heeft Marcel Messing het contact gelegd met David en zo deze podcast mogelijk gemaakt. Vervolgens is er iemand op mijn pad gekomen die ons wilde brengen naar The Isle of Wight in zijn eigen vliegtuig. Iets waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben.

 

Dat dit allemaal gelukt is, is bijna onvoorstelbaar. Maar ik ben erachter gekomen dat wat onvoorstelbaar is, gewoon in onze range van mogelijkheden ligt. Ze liggen alleen buiten de opgelegde beperkingen waarin we zelf zijn gaan geloven, that’s all. Ik ben ervan overtuigd dat het volgen van je hart en daarmee volledig gaan voor hetgeen waarin jij gelooft, jou in aanraking brengt met het onvoorstelbare. Leef vanuit vertrouwen en wat jij nodig hebt komt op je pad. Zoals een eigenaar van een vliegtuig, die onvoorwaardelijk geeft omdat hij wil bijdragen aan een gemeenschappelijk doel. Deze community (de nieuwe wereld) is zo ontzettend sterk; mensen staan klaar voor elkaar. Als ik ergens positief over ben, is het wel over de betrokkenheid en zorgzaamheid van de mensen die voelen en snappen dat we dit samen moeten doen.

 

Bovenstaand thema is ook voorbijgekomen in deze podcast. Want volgens David leven de meeste mensen onder een verlaagd plafond. Een plafond aangebracht door te geloven én te gedijen in andermans realiteit. Onze ware potentie, die verder reikt dan onze vijf zintuigen, zijn we al vele eeuwen kwijt. Verder bespraken we hoe de afgelopen 30 jaar voor hem geweest zijn. David voorspelt namelijk al 30 jaar exact alles wat er nu staat te gebeuren. Hij is hier zo onwijs voor gedemoniseerd en belachelijk gemaakt, maar hij is altijd zijn waarheid blijven spreken. Iets waar hij de laatste jaren dan eindelijk erkenning voor krijgt. Dit staat ook heel mooi staat beschreven in zijn nieuwste en ontzettend inspirerende boek genaamd ‘Perceptions of a Renegade Mind’. Een boek waar sinds deze week de Nederlandse versie van verschenen is en nu te verkrijgen is in mijn webshop met 10% korting. Absolute aanrader.

 

Link:

 

https://www.jornluka.com/webshop/david-icke-percepties-van-een-vrijdenker/

 

Ook de Engelse versie is met 10% korting verkrijgbaar via mijn website met kortingscode Jorn10, link:

 

https://www.jornluka.com/webshop/david-icke-perceptions-of-a-renegade-mind-eng/

 

Ikzelf ben erg blij met de inhoud van deze podcast. Eigenlijk zijn alle grote thema’s van deze tijd voorbijgekomen. Maar dan wel met achterliggende agenda. Zo hebben we de gender agenda besproken, de klimaathoax, het echte doel van corona en de bijhorende prikken. Maar ook hebben we uitvoerig het spinnenweb (zoals David het noemt) wacht daadwerkelijk echt zichtbaar en onzichtbaar aan de macht is. De onzichtbare macht die ons gevangen houdt in een simulatie of ook wel de matrix genoemd. Controversiële thema’s. Maar luisterend met een open blik en open hart zijn er wat mij betreft een hoopvolle lessen uit te leren.

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

The Trueman Show #54 David Icke

DISCLAIMER: ALL PODCASTS WILL BE SUBTITELD REALLY SOON. SOME LOVELY PEOPLE ARE WORKING ON THAT. ALSO, MY WEBSITE WILL BE TRANSLATED TOO, SO THE NON DUTCHIES CAN FIND THEIR WAY ON MY WEBSITE TOO. ON THIS WEBSITE YOU CAN FIND ALL MY PODCASTS, INCLUDING THE ONES DELETED BY YOUTUBE. IF (OR WHEN) THIS PODCAST WILL BE DELETED, YOU CAN FIND IT ON WWW.JORNLUKA.COM. TRANSLATING EVERYTHING IS A VERY TIME-CONSUMING PROCESS BUT WE ARE WORKING REALLY HARD ON THIS. PLEASE BEAR WITH US.

All content I produce is free. If you like what I make, please donate so that we can keep producing better and more content. Would you like to contribute in any other way? Feel free to send me an email: info@jornluka.com. Thanks for your support. You’re the ones enabling The Trueman Show and us going on tours!

This 54th show took us on another international trip. For we went to visit non other than the man, the myth, the legend David Icke on the Isle of Wight. We could fill an entire podcast just about the trip itself. Some of it I would like to share with you anyway. It was Marcel Messing who put ons into contact with David, thus making this podcast come true. Then, someone came my way who was willing to fly us to The Isle of Wight on his private plane. Something I’m ultimately grateful for.

It’s almost inconceivable we made this happen. But I found out the things considered inconceivable are actually within our reach. They simply exist outside the imposed restrictions we find ourselves believing in, that’s all. I’m convinced following your heart and therefore go all-in on whatever you believe in, brings you the unimaginable. Live life based on confidence and life will give you what you need. Like the owner of a private jet, sharing unconditionally, because he wishes  to contribute to a common cause. This community (the new world) is of an incredible strenght; people are willing to help eachother. If there’s anything I feel positive about, it’s the commitment and care of the people who feel and understand we have to do this together.

The theme above was also mentioned in this podcast. Because, according to David most people live underneath a lowered ceiling. A ceiling created by believing in and thriving by someone else’s reality. Our true potential, extending further than our five senses, we lost centuries ago. Furthermore, we spoke about how the past 30 years have been for him. Because for 30 years, David has been accurately predicting everything about to happen. He was demonized and ridiculed because of it, but he kept telling the truth. The last couple of years he’s finally recognized. This is very beautifully documented in his latest and incredibly inspiring book, called “Perceptions of a Renegade Mind”. This week, the Dutch translation of this book was published and it’s available in my webshop with a 10% discount. A must-read.

Link:

https://www.jornluka.com/webshop/david-icke-percepties-van-een-vrijdenker/

 

I also added the English version on my website. You can order it with 10% discount by using the code Jorn10. Link:

https://www.jornluka.com/webshop/david-icke-perceptions-of-a-renegade-mind-eng/

Myself, I’m very happy about the content of this podcast. In fact, all big issues of our time were touched on. But this time exposing the hidden agendas. Among others, we spoke about the gender agenda, the climate hoax, the true purpose of Covid and it’s accompanying jabs. But we also extensively covered the (as David likes to call it) spider web, showing who really, visible and invisible, is in power. The invisible power, holding us prisoners in a simulation, also called the matrix. Controversial topics. But I feel a lot of valuable lessons can be drawn from this when listening with an open mind and an open heart.

Did you enjoy it? Then please subscribe to my channel, like the video and share it with your friends and through social media. Together we will make the voice of truth become louder!

 

The Trueman Show #53 Annet Wood

The Trueman Show #53 Annet Wood

December 2, 2021

The Trueman Show #53 Annet Wood

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Voor deze 53ste aflevering zijn we afgereisd naar Berkhout. We zijn dit keer uitgenodigd door Annet Wood. 

 

Annet doet al jaren onderzoek naar orgaandonatie, voert daarin ook processen. Ze is mede-oprichtster van comité orgaandonatie alert en ze heeft een zwart geschreven over orgaandonatie. 

 

Links:

 

http://www.orgaandonatiealert.nl/OrgaandonatieAlert/Start.html

 

https://orgaandonatiedewaarheid.nl/zwartboek-over-orgaandonatie/

 

In de aflevering van vorige week met Maarten Oversier kwam dit onderwerp ook al ter sprake, maar dan met name het spirituele aspect ervan. Met Annet hebben we gesproken over haar onderzoek naar orgaandonatie en haar schokkende bevindingen. Ook bespraken we verschillende casussen waar je mond van openvalt. Dit is typisch weer zo een onderwerp waar op de emoties en goedheid van de mens wordt ingespeeld, super eenzijdige over informatie over bericht wordt en de belangen van de farmaceutische bedrijven weer enorm zijn. Een goede reden om je er goed in te verdiepen dus. 

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

The Trueman Show #52 Maarten Oversier

The Trueman Show #52 Maarten Oversier

November 25, 2021

The Trueman Show #52 Maarten Oversier

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Voor deze 52ste aflevering zijn we (ditmaal inclusief Isa die deze keer de rol van de kleine assistent op zich mocht nemen) afgereisd naar Drenthe op uitnodiging van Maarten Oversier. Hier staat namelijk zijn prachtige huis met daarin midden in de tuin zijn praktijk.

 

Maarten is regressie/reïncarnatie therapeut. Dit doet hij al zo een 25 jaar en heeft er inmiddels meer dan 15.000 sessies opzitten. Daarnaast is hij inmiddels ook auteur en heeft recent zijn geniale eerste boek Bestaansrecht uitgebracht. 

 

We hebben onze reizende studio opgebouwd in een van de zitkamers met het haardvuur in de buurt. In deze heerlijke comfortabele setting spraken wij over zijn ruime ervaring als regressie/reïncarnatie therapeut. De vele gesprekken die hij heeft gevoerd heeft hem enorm veel inzichtelijk gemaakt. Zo kwam hij achter verschillende trends wat trauma’s bij mensen veroorzaakt heeft. Dit heeft hem doen onderzoeken wat er achter dit trauma schuilgaat en welke duistere krachten dit veroorzaakt hebben en baat bij hebben. Daarbij schetst hij ook gelijk de (in zijn ogen) oplossing, namelijk het helen van je trauma’s. Van jezelf maar ook van je voorouders en je vorige levens. 

 

Zijn bevindingen en conclusies heeft hij gebundeld en opgeschreven in zijn boek bestaansrecht. Een boek wat ik heb gelezen en echt iedereen kan aanraden. Het benadert voor mij een groot deel van de essentie wat wij hier op aarde komen doen. Ik heb het boek toegevoegd aan mijn webshop tussen de collectie met andere inspirerende boeken voor degenen die hem graag willen bestellen. Link:

 

https://www.jornluka.com/webshop/maarten-oversier-bestaansrecht/

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

The Trueman Show #51 Catherine Austin

The Trueman Show #51 Catherine Austin

November 18, 2021

The Trueman Show #51 Catherine Austin Fitts

 FOR ENGLISH BELOW

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Voor de 51ste aflevering zijn we (wederom) afgereisd naar Friesland. We zijn namelijk uitgenodigd door de Amerikaanse Catherine Austin Fitts die tijdelijk woonachtig is in het prachtige Friesland. 

 

Catherine is lang beleggingsmakelaar geweest. Ze heeft in de regering van George H.W. Bush gewerkt als “Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing”. Daarnaast runt ze al een behoorlijke tijd het platform The Solari Report. 

 

We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer.

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

 

I produce all content for free. If you take to heart what I make, then please donate, so we may continuously produce more and better content. Would you like to make another contribution? That’s also possible. Please e-mail me at: info@jornluka.com. Thanks for all of your support. You make The Trueman Show and our tours possible!

 

For the 51st episode, we travelled to Friesland (again). Because we were invited by the American Catherine Austin Fitts, who temporarily resides in beautiful Friesland.

 

For many years, Catherine worked as an investment broker. During the government of George H.W. Bush, she worked as “Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing”. In addition, she has been running the platform The Solari Report for quite some time  now.

 

We spoke to Catherine about her time in the Bush administration, when she started to see the corruption in politics and within the system. And about the periods of threats, she and her family faced. The monetary system and how it has been designed. Who is pulling the strings at the world stage? What is in store for us, in the near future? What actions can you take, personally? And much much more.

 

Were you taken by what you just saw? Then please, subscribe to my channel and like the video, and share it with friends and on social media. Together, we make our true voices heard!

 

The Trueman Show #50 Tijn Touber

The Trueman Show #50 Tijn Touber

November 11, 2021

The Trueman Show #50 Tijn Touber

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Nummer 50. 50 afleveringen. Ik zou graag willen beginnen met mijn dankbaarheid uit te spreken. Dankbaarheid voor de reis die ik mag maken. Dankbaarheid voor het feit dat ik deze reis met zovelen van jullie mag delen. En uiteraard ook dankbaarheid dat we voor deze 50ste aflevering uitgenodigd zijn door Tijn Touber om in zijn nieuwe huis in Landsmeer een heerlijk gesprek te komen voeren. 

 

Tijn is lang muzikant geweest en heeft ontzettend veel meegemaakt in dat wereldje. Daarin herken in veel in mijzelf. Een lange periode van veel seks, drugs and rock & roll om er vervolgens achter te komen dat het leven meer te bieden heeft. Hij maakte de reis naar binnen wat uiteindelijk resulteerde in een lange periode in Azië waar hij veel kennis over het bewustzijn heeft opgedaan. Vervolgens ging hij aan de slag als onderzoeker, journalist, meditatieleraar en auteur van inmiddels 7 boeken. 

 

Een van de boeken uit zijn pen heet Time Bender. Een boek wat ik in 1 ruk heb uitgelezen en ik zelf als erg inspirerend en inzichtelijk heb ervaren. Een boek over het ontstaan van de mens, ons universum, licht en donker, zielen, reïncarnatie en nog veel meer. 

Het boek is te aan te schaffen door een e-mail met daarin je naam en de volledige adresgegevens te sturen naar: info@parisbooks.eu. Het boek kost 21 EU. Ik zeg doen!

Tijdens ons gesprek zijn verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Zo bespraken we het ontstaan van de mensheid. De rol van Reptilians, Anunnaki en nog een hoop andere wezens. We spraken over spiritualiteit, de rol van het kwaad en hoe wij daarmee omgaan, onze zielen, ons doel op aarde, innerlijk werk, strijden, frequenties en een hoop meer. 

 

Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit gesprek met Tijn hebben kunnen voeren deze 50ste aflevering. Het geeft namelijk goed weer waar ik ben in mijn proces en het heeft me om deze reden ook echt geïnspireerd. Hopelijk jullie ook!

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

 

The Trueman Show #49 Rypke Zeilmaker

The Trueman Show #49 Rypke Zeilmaker

November 4, 2021

The Trueman Show #49 Rypke Zeilmaker

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Voor de 49ste aflevering zijn we afgereisd naar Groningen en wel naar een hele bijzondere plek. We zijn namelijk uitgenodigd door Rypke Zeilmaker in Aduard in een oud klooster. Ontzettend toffe plek om deze podcast te nemen. Zeker ook omdat Rypke een nieuw boek uitbrengt genaamd liever dood dan slaaf waar hij op zoek gaat naar de oude Friese mentaliteit en cultuur. Op zoek naar de echte verzetsheld.

 

Voor de mensen die Rypke nog niet kennen: Hij is naast een zeer getalenteerd fotograaf ook onderzoeksjournalist. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar de klimaatagenda en de SDG-doelen van de VN en heeft ook corruptie blootgelegd binnen de overheid. Wil je daar meer over weten? Check dan mijn eerste gesprek met hem op dit kanaal. 

 

Uiteraard spraken we een tijd over zijn nieuwe boek. Liever dood dan slaaf. Hoe kan dat het zijn dat deze mentaliteit haast niet meer terug te vinden is in de Nederlander? We spraken over zijn avonturen die hij meemaakte met het maken van het boek. Maar ook spraken we ook geloof, spiritualiteit, het duivelse aspect van de plannen en nog veel meer. 

 

Rypke zijn boek is te bestellen via volgende link:

 

https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

 

The Trueman Show #48 Gideon van Meijeren

The Trueman Show #48 Gideon van Meijeren

October 28, 2021

The Trueman Show #48 Gideon van Meijeren

 

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! 

 

Voor onze 48ste aflevering zijn we afgereisd naar Den Haag. Namelijk naar het hol van de leeuw, de Tweede Kamer. Wij zijn uitgenodigd door Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie Gideon van Meijeren. 

 

Ik had mij voorgenomen om niet meer met politici in gesprek te gaan omdat ik zelf steeds meer overtuigd ben geraakt dat de politiek ons niet komt redden en we om die reden ook maar beter zo min mogelijk aandacht eraan kunnen besteden. We zullen het echt zelf moeten doen. Dit was daarmee ook de belangrijkste vraag die ik Gideon wilde stellen in deze podcast. Voor het antwoord zullen jullie het gesprek moeten kijken! Toch wilde ik Gideon graag voor de camera hebben. Hij heeft inmiddels een aantal keer bewezen zich niet in te houden bij bepaalde onderwerpen. Ik wilde dus wel eens weten hoe hij echt in de wedstrijd zit. 

 

We hebben een hoop onderwerpen besproken. Zo spraken we uiteraard over zijn visie op de staat van de politiek, onze ‘democratie’ op dit moment. Hij noemt de regering volksvijand nummer 1, waarom ziet hij dat zo? Wat denkt hij dat zich nu echt afspeelt in de wereld, wie hebben het voor het zeggen? Maar ook spraken over een ontzettend belangrijk thema die al heel lang klein gehouden wordt, namelijk het ritueel kindermisbruik dat plaatsvindt in Nederland. Een thema wat ook in deze podcastserie steeds vaker voorbijkomt. 

 

Al met al denk ik het een mega interessant gesprek is geworden. Zeker om Gideon te horen praten over wat hij nou vindt van de politiek en zijn rol in het geheel. 

 

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App